*

Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Valtavirrasta poikkeva todellisuuden tulkinta

Eilisen Sietokilpailun vastausten arvioinitia.

Sietokilpailu-kysymykset olivat tällä kertaa kovin vaikeita ja melkein kaikissa todellisen ja faktan välinen raja on tietyllä tavalla enemmän kuin veteen piirretty viiva. Ne jotka rohkenivat vastata ansaitsevat kunniamaininnan sietokilpailujen jo kohta kymmenvuotisessa historiassa. Ja tässä puhutaan nimenomaan allekirjoittaneen julkaisemista sietokilpailuiat Uuden Suomen tarjoamalla julkaisualustalla.

Lämminhenkinen Sietokilpailu tasavallan presidentin vaalin aatto-iltana.

Tänäinen on sietokilpailu liittyy huomiseen tasavallan presidentin vaaliin ja sen ensimmäiseen kierrokseen ja tietenkin koko presidentti-instituutioon. Taas koittanut oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Tosin mukan on hieman faktisuuttakin.

Muistamme sen, että sietokilpailussa ei välttämättä ole ns. ”oikeita vastauksia.” Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Yllättävän alkoholipoliittinen ja faktuuminen sietokilpailu 16 dec MMXVII.

Tänään on sietokilpailussa selkeästi enempi faktuuminen vire kuin koskaan aikaisemmin. Mutta voidaan sanoa että on taas koittanut oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään on sietokilpailussa kiikan kaakan vain yksi faktinen vastaus. Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Pimenevien iltojen loora-pitoinen sietokilpailu

Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään  sietokilpailussa kiikan kaakan vain yksi faktinen vastaus. Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Alkavan menoliikenteen lakoninen sietokilpailu.

On jälleen sietokilpailun aika ja siihen oivallisista oivallisin päivä on kesäpäiväntasauksen päivä. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään  sietokilpailussa kiikan kaakan vain yksi faktinen vastaus.  Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Sietokilpailu Kalendis Aprlibus MMXVII

On jälleen sietokilpailun aika ja siihen oivallisista oivallisin päivä on huhtikuun ensimmäinen. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään toki tänään sietokilpailu on enemmän faktinen kuin koskaan; neljään kysymykseen voidaan antaa todellakin faktinen vastaus.  Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Ytimekäs ja luihin menevä sietokilpailu 25 mars MMXVII.

On jälleen sietokilpailun aika. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään toki tänään sietokilpailu on enemmän faktinen kuin koskaan; neljään kysymykseen voidaan antaa todellakin faktinen vastaus.  Liitetään tähän nyt Sääntö-Suomen jalojen periaatteiden vuoksi sietokilpailun  yleismaailmallinen perustelu. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Sietokilpailun yleismaailmallinen perustelu:

Kuudestilaukeava sietokilpailu jokerilla ante diem IV Nonas Martias

Noniin hyvät ystävät mailla ja mannuilla!

On aika sietokilpailun. On aika tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja. Osa kysymyksistä on "kierrätettyjä" eli ne ovat jossain muodossa esiintyneet aiemminkin.

I Vihreä, turvonnut ja seurustelee läskin kanssa? Kuka/mikä se on…

II Kuka ei kuulu joukkoon: a) Virolainen; b) Karjalainen; c) Venäläinen

III) Kuka ei kuulu joukkoon: a) Elvis Presley; b) Keijo Rosberg; c) Mikko Hirvonen

Trumpahtava sietokilpailu 12 nov MMXVI

On jälleen sietokilpailun aika. Todellakin koitti taas oikea hetki tehdä valtavirrasta poikkeavia tulkintoja, etsiä tietoa siedon avulla. Sietokilpailussa ei välttämättä ole oikeita vastauksia. Tänään toki voidaan jälleen ainakin yhteen kysymykseen antaa ns. ”faktinen vastaus.” Liitän tästä lähtien sietokilpailuun aina sen yleismaailmallisen perustelun. Niin, sietokilpailun tarkoitus on myös lisätä suvaitsevaisuutta:

Sietokilpailun yleismaailmallinen perustelu:

Pyhäinpäivänillan sietokilpailu MMXVI-vuonna

Meni vähän myöhään, mutta joskus sieto on tiukalla. Tervetuloa miettimään valtavirrasta poikkeavia tulkintoja. Sietokilpailuun on harvoin oikeita vastauksia, vain likiarvoja. Tällä kertaa liikutaan rajamailla, mutta yhteen kysymykseen voidaan vastata lähes "faktisesti."
 

I Mikä seuraavista ei kuulu joukkoon:
a) alusvaate;
b) blazer;
c) t-paita

II Mitä tapahtuu kun sateenkaari liittyy naimakaareen?

III Mikä seuraavista elokuvista ei kuulu joukkoon?

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä