Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Häiriköinti

Politiikan kentillä kuumenee

Eduskuntavaalien lähestyessä tunteet perinteisesti kuumenevat. Näin tapahtuu korostetusti politiikan tosikoille, mutta eivät veitikatkaan sitä aina kokonaan onnistu väistämään. Entistä useampi näyttää ottavan koko vaalitouhun viihteenä, jossa ehdokkaina olevat stand-up koomikot viihdyttävät kansaa kahvien, makkaroiden ja karamellien houkutellessa ihmisiä kuuntelemaan.

Mikä on poliittisesti korrekti nimitys humalaisille häiriköille?

Sain Usarin blogaushistoriani ensimmäisen varoituksen, koska nimitin  poliiseja ja Oikeus Elää-mielenosoittajia hulluna humalassa ahdistelleita Suomi Ensin-liikkeen aktiiveja valkoiseksi roskasakiksi.

Voisiko joku ystävällisesti kertoa, mikä on poliittisesti korrekti ilmaus henkilöille, jotka päättävät vetää päänsä täyteen rähinäviinaa ja ahdistella muita ihmisiä, kiitos.

 

https://

Asukkaiden häirintä ilman oikeusturvaa iskee taas: Tikkurilafestivaali

Taas se riesa tulee.   Tikkurilafestival. 

Jokavuotinen kiusa, joka täyttää omakotialueen lähiseudun porukalla ja mölyllä useamman päivän ja yön.  Melu jatkuu virallisesti yhteen yöllä kaksi yötä peräkkäin kun tuhansien ja tuhansien lauma velloo alueella. Jotta kukaan ei nukkuisi rauhassa, räiskitään vielä yöllä kello 00:50 ilotulitus.

Puheenvuoron huonot häviäjät nettihäirikköinä?

Ihmiset, jotka julkisesti vastustavat rasismia, äärioikeistolaisuutta, perussuomalaista aatetta tai ylipäätään antiliberaaleja, konservatiivisia nykyvirtauksia ovat monesti joutuneet häirintäkampanjoiden kohteeksi.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä