Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Teemu Selänne

Kysymyksiä ilmassa

                   Poliisi on ilmoittanut ettei aio ryhtyä selvittämään raiskaustapausta johon hymypoikamme Teemu Selänne viittasi ottaessaan kantaa kotimaan keskusteluun.

                   Kysymykset jäävät ikuisesti ilmaan sekä Selänteen hahmon ympärille että hänen tuttavapiiriinsä.

Teemu Selänne ei valehtele ja raiskaukset ovat todellisuutta

Teemu Selänne kertoi järkyttyneensä kuullessaan ystävänsä tyttären joutuneen turvapaikanhakijoiden raiskaamaksi. Koska Teemu Selänne on tunnetusti helvetin paha ja ilkeä jätkä, suoranainen natsi ja rasisti, oli tämä väite tietysti valhetta, jota Selänne levittää ajaakseen omaa poliittista agendaansa - fasismia - joka on aina ollut Selänteen todellinen tavoite.

Gallupin mukaan Suomalaiset yhdessä

Muutama hetki sitten kiekkolegenda Teemu Selänne suoraselkäisenä julkisuuden henkilönä avasi puheen koko kansaa ahdistaneesta turvallisuusongelmasta. Teemun ulostulo aiheutti vasemmistolaista ajattelutapaa suosivissa valtamedioissamme kovaa kuohuntaa, mutta samalla madalsi presidentillemme kynnystä ottaa myös kantaa tähän vakavaan asiaan. Emme koskaan saa tietää olisiko presidenttimme kyseisestä aiheesta puhunut tällä kansaa koskettavalla sävyllä, jos Teemu ei olisi avannut peliä ensin.

 

Kun huoli on rasismia ja oikeustaju kostonhalua

Teemu Selänne otti tiettävästi ensi kertaa kunnolliseen yhteiskunnalliseen kysymykseen kantaa kirjoittaessaan blogitekstin Suomen turvallisuudesta, pakolaistilanteesta ja raiskaustuomioista

 

Ennakkoluulot eivät lähde pöytää pyyhkimällä

Ruki vverh!

Politiikka pyörii päätösten ympärillä. Välillä tehdään hyviä päätöksiä, välillä huonoja – ja aina silloin tällöin siltä väliltä. Kansan keskuudessa poliitikot ovat olleet aina valehtelijoita ja takinkääntäjiä. Nämä sanat tuskin koskaan poistuvat sanavarastostamme, mutta kyseisten termien käyttöä voimme ainakin pyrkiä vähentämään.

Kukkahatut syöttävät kakkahuttua, MV-hörhöt maalaavat seinälle "paholaiskriisiä"

Puolueelliset ja puolueettomiksi tekeytyvät lobbaussuunnat syöttävät mediaan edelleen valitettavan kiihtyvään tahtiin agendalleen sopivaa propagandaansa. Samaan aikaan inhimillinen hätä ja vihakulttuuri leviävät hallitsemattomasti ennen niin lutuiseen tai siis vähän kai lutuisempaan Suomeenkin. Mukasuvakkien ja mukarasistien kilpailevat false flag -palopuheet ja -uhkailut vain pahentavat tilannetta silloin, kun niiden tarkoitus on kerätä pisteitä ja lyödä poliittista vastustajaa hätääkärsivien kustannuksella.

Hyysääminen on lopetettava!

Euroopassa herätään maahantulijoiden aiheuttamaan ankeaan arjen todellisuuteen. Enää ei olla rajoilla avosylin sanomassa: Tulkaa meille, kyllä me teitä hyysäämme!

Esimerkiksi Tanskassa aiotaan periä varakkaimmilta maahantulijoilta korvaus heille tarjotuista palveluista. Toki aikomuksena ei ole repiä kultahampaita suusta, eikä takavarikoida älypuhelimia ja tabletteja.

Tanskassa otetaan siis niiltä maahantulijoilta, joilla on. Siitä huolimatta media ja mukasuvaitsevaisto huutaa kurkku punaisena: Kuinka sydämetöntä! Rasismia!

Anaheim Mighty Judge ja oikeusministeri Lindström

Suomalaisten rakastama Teemu Selänne on yksi kaikkien aikojen parhaita jääkiekkoilijoita. Loistava maalintekijä, joka oli pelisilmältään ja lähtönopeudeltaan maailmanluokkaa. Peliuransa jälkeen Selänteestä on tullut pihviravintolan omistaja ja yhteiskuntakriitikko.

Ylinopeussakkojen suuruudesta avautuminen oli pientä viserrystä verrattuna myrskyyn, jonka Selänteen kommentit raiskauksista saivat aikaan. Selänteellä oli täysi oikeus mielipiteeseensä ja oli lausunnoista mitä mieltä tahansa, hän yritti kuitenkin edes perustella sanomisiaan.

Selänne-kohu osoitti suomalaisen yhteiskunnan vakavan sairaustilan

Suomen yksi arvostetuimmista urheilijoista käytti asemaansa hyväkseen ja kiinnitti huomiota vakavaan ongelmaan Suomessa. Ongelman nimi on yleistyneet raiskaukset ja suomalaisen oikeuden asettamat liian pienet tuomiot raiskausrikoksissa. Myöhemmin Selänne twiittasi ratkaisun ongelmaan: ”Kovat rangaistukset! Hyysäily lopetettava! Tuomiot kohdalleen! ”

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä