Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Saastuttaminen

Kuka määrittelisi normaalin ilmaston meille?

Ilmaston lämpeneminen on pysähtynyt 2000-luvulla, luonnollinen viileneminen on pidätellyt antropogeenistä lämpenemistä.

Syöttötariffi juhlan JATKOT

Jo pelkästään tyhjän tekeminen tai teettäminen on julkisilla rahoilla suurta tyhmyyttä, mutta kun valtiovalta tukee kansan terveyttä vaarantavaa toimintaa miljardeilla euroilla, se pitää tuomita kansainvälisessä ihmisoikeustuomioistuimessa. - Kyllä joku tolkku pitää valtion tekemisissä ja tukemisissa olla. - Euroopan ihmisoikeussopimuksen artikloja ovat esimerkiksi oikeus elämään (2 artikla), oikeus vapauteen ja turvallisuuteen (5 artikla), oikeus oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin (6 artikla) sekä oikeus nauttia yksityis- ja perhe-elämän kunnioitusta (8 artikla).

Delegointia hiilidioksidipäästöjen osalta

Bonnin ilmastokokouksessa on delegaatio Suomesta, niinkuin muistakin valtioista. Parin viikon ajan puhutaan ilmastosta ja siitä miten rahoitus saadaan kasaan, jotta ilmaston lämpeneminen voidaan pitää siedettävissä rajoissa.

Tapaus Talvivaara

Vaikka kaivosidea oli Perän henk. koht. rikastumisidea aikanaan, jossa menestyikin, mutta taisi kuitenkin olla rankka rasti. Perän pörssitiedotteet olivat sitä tasoa, että markkinavalvoja olisi voinut hyvin voinut puuttua ao. lupauksiin aikanaan (Kannattaa lukea, jokainen pörssitiedote kirjoitettu hienosti, jossa tulosvaroitukset saatu näyttämään jopa tulevaisuuden lupauksilta  ja kurssi kimasi.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä