Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ruben Stiller

Ruben Stillerin siivet katkenneet?

Katselin vähän hämmästyneenä tämäniltaista (17.2.2017) TV ykkösen Pressiklubi -ohjelmaa. Kyseessä oli lattein klubi jota olen katsonut.

Onko Rubenilta leikattu siivet? Ainakin etukäteistietojen mukaan hän on, jostakin syystä, lopettamassa ohjelman tekemisen ja haluavan siirtyä radion leipiin.

Aiemmin ohjelma oli yksi niistä, jota katsoin melko säännöllisesti. Jostakin syystä pidin ohjelman huumorista ja myös siitä, että asioista sanottiin niin kuin ne ovat.

Jään kaipaamaan entistä Rubenia ja entistä Pressiklubia.

 

 

451

Pressiklubi nimenä arveluttava

Nimenä Pressiklubi antaa kuvan, että joku klubi junailee meille seuraavaa pressaa tai pääministeriä.  Nyt tuo kuuluisa klubi haluaa päättää, mitä Ylessä puhutaan ja ketä haukutaan. Tosi mielenkiintoista on seurata tämän illan pressiklubia; mille puolelle vaakakuppi painuu.  Ruben Stillerin mieli ei kestänyt? Ajautuiko hän henkiseen vararikkoon, pelkoihin ja umpikujaan haukuttuaan esimiehiään?

Juha Sipilä, Ruben Stiller ja Ylen toimittajien riippumattomuus

Tämän jutun aiheita ovat se että pääministeri näyttää olevan tunteellisesti sotajalalla YLE:ä vastaan ja YLE:ssä toimittajakunta näyttää heiluttavan kapinalippua vastaavan päätoimittajan toimituslinjaa vastaan. Eduskunnassa näyttää olevan myös tästä asiasta tunteet pinnalla  opposiotiopuolueiden ja pääministerin välillä.  

Mistä tämä kaikki johtuu?

Mitä Simon "unohti"

         Simon Elo joka antaa itsestään asioista perillä olevan kuvan taisi Pressiklubissa tahallaan unohtaa historiallisia faktoja.

        Ruben Stiller nosti esille Suomesta lähteneet siirtolaiset joita Simonin mielestä ei missään nimessä voi verrata turvapaikan hakijoihin ja pakolaisiin.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä