Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Räsänen

Räsäsen "Ei!" muuttui Sipilän vatuloinniksi

Kunnianarvoiset lainsäätäjämme ovat viisaudessaan katsoneet, että ihmisten vapaaehtoinen rahanlahjoittaminen on vaarallista ja epäillyttävää. Useat yhdistykset elävät lahjoitusvaroin, ja lahjoitusten vastaanottamiseen tarvitaan ylisäännöstelty rahankeräyslupa. Säätelyn lisäksi lupalapun hintaa on viimeisten vuosien aikana yli kaksinkertaistettu.

Jeesuksen siskot.

Päivi Räsänen, Paula Risikko ja Susanna Huovinen ovat selkeästi ottaneet tehtäväkseen olla kuin isoveljensä ja pelastaa tämän maailman. Yritetään kaikki paheet saada loppumaan hinnalla millä hyvänsä. Silläkin uhalla, että se vain lisää pahoinvointia.

Tekopyhät kaksinaismoralistit

Ja Räsäselle tiedoksi.Kirkossa annetaan alkoholia lapselle,ehtoollisessa ja konfirmaatiossa viiniä saavat entiset juopot ja ENSIMMÄISTÄ kertaa elämässään alaikäiset,ruumiiltaan ja sielultaan puhtaat lapset. Tämä pappien ja munkkien juomakulttuuri onkin jäänyt räsäsen kieltolakien ulkopuolelle,miten se korvataan jos nuori lankeaa saadessaan viinanhimon ehtoollisella ,konfirmaation jälkeen? Risikko tämä lasten ja perheiden rakastaja,siunaa myös tämän kulttuurin"huostabisnes ei ole ongelma" sarjaa,ristiriitaa näyttää olevan.Vanhemmat leimataan juopoiksi julkisuudessa ja lapsille saa antaa

Ministeri Räsänen ja rahankeräys uskonnollisille lahkoille

 Näin Räsänen toteaa:

"Käynnistetään lainsäädäntöhanke, jonka myötä rahankeräykset vapautetaan nykyisenkaltaisesta lupamenettelystä vastaamaan nykypäivän toimintaympäristöä."

Toivoisin, että kansanedustajat olisivat nyt tarkkoina, kun rahakeräyslakia Räsäsen toimesta ollaan uudistamassa. Mielestäni on aiheellista siirtää lain käsittely seuraavalle hallitukselle, jolloin lakia valmistelevalla ministerillä, ei ole oma lehmä ojassa! 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä