Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Presidentti Trump

Yhden valeuutisen loppu?

Useat kulttuurimarksilaiset valemedian edustajat ovat yli vuoden ajan uutisoineet Trumpin ja Venäjän suhteista ja siitä, että Venäjä vaikutti USA:n presidentinvaaleihin laittomilla tavoilla. Nyt sitten näille valeuutisille ollaan pistämässä stoppia, koska USA:n edustajainhuoneen tiedustelukomitean Venäjä-tutkimuksissa ei olla löydetty mitään todisteita, jotka tukisivat valemedioiden väitteitä.

Presidentti Trumpin ensimmäinen talousvuosi – miten meni ja minne mennään?

Presidentti Trumpin ensimmäinen talousvuosi – miten meni ja minne mennään?

Presidenttiehdokas Donald J. Trump uhosi vaalikampanjansa aikana menevänsä Washingtoniin ”kuivaamaan suon”. 

Nyt tämä ”Amerikan Jussi” on kuokkinut suota runsaan vuoden.  Jäljet näkyvät.  Valtio kassa alkaa olla pahasti ruvella.

*

Trump paha, koska teki kuten EU

EU:ssa kauhistellaan, kun Trump päätti terästulleista. Kauppasota, huutavat! Kamalaa!

EU itse nosti terästulleja kiinalaisille 2017 ja sitä ennen Kiinalle ja Venäjälle 2016 ja 2015. EU itse kävi kauppasotaa. EU iski Kiinan ja Venäjän teräsyhtiöille tuontitullin 2016.

Trumpin nakukuvat Putinilla olikin pila?

Putinilla on nakukuvia Trumpista, joilla Trumpia voi kiristää. Tämä väite on tullut vastaani useammasta lähteestä. Nyt sitten tähän asiaan tulee uusi näkökulma: kyse onkin pilasta, jonka demokraatit ottivat tosissaan. Näin ainakin väittää The Daily Mail ja samaa esittää myös FoxNews.

Mitä USA:n oikeisto ajattelee?

Lisäys klo 20.02: Katso kommentteja, kyse ei olekaan ehkä kovin ison joukon ajattelusta.

Donald Trump on Suomen mediassa usein ollut lähellä syytteen saamista, kuten vaikkapa Iltalehden uutinen vuoden takaa kertoo.

Mitä en ole Suomen mediassa havainnut, niin USA:n valtavirtaoikeisto (so. Trumpin kannattajat) vaikuttaa hautovan syytteitä Obaman hallintoa ja itse Obamaakin vastaan.

Korileikkiä massamurhaajilla

Jälleen oli eräs pipipää tällä kertaa Yhdysvaltain Texasisssa kunnostautunut, ja päättänyt viimeisimpien tietojen mukaan 26 ihmisen elon. Osan harmitukseksi valkoinen nuorimies ei ollutkaan keskittänyt tempaustaan vähemmistöihin vaan uhrit olivat pääsääntöisesti valkoisia. On sekin jännää, että lasketaan ruumiit ja laitetaan näiden värit tai muut erottavat tekijät ylös. Jonkinlainen ajan kuva tuo. Kun maahanmuuttajataustainen pipipää tappaa, niin koetetaan kaivaa terrorismikytkös, ja jos valkoinen kantaväestöläinen tappaa koitetaan kaivaa rasismikytkös.

Trump kysymys

Mikä on se oikea tapa miten presidentti Trumpin tulisi hoitaa virkaansa? Hänellä oli ja on selviä päämääriä, joita ei liiemmälti ole salattu. Miten hänen pitäisi edetä niiden toteuttamisessa?

Mikä Trumpin tavassa pännii? Sekö, että ei ole samaa mieltä?

 

70 vuotta on kulunut - ja Suomi on tullut hulluksi

Sanotaan, että ihmiset muistavat kollektiivisesti noin 70 vuotta jonkun suuren katastrofin kuten esimerkiksi sodan opetukset. Nykyisen Suomen kohdalla tämä viisaus pitää todellakin paikkansa; seitsemänkymmentä vuotta on kulunut viime sodasta ja poliittinen johtomme ja eliittimme, johon valtamediakin ikävä kyllä nykyään kuuluu, on unohtanut kaikki Talvi- ja Jatkosotien katkerat seuraukset ja opetukset Suomelle. Itsenäisyydestä ja puolueettomuudesta on kevyin mielin luovuttu ja unionistit ovat vieneet Suomen vaaralliselle ja vahingolliselle kurssille.

Milloin pörssi romahtaa? - Onko Trump se korsi joka taittaa kamelin selän?

Milloin pörssi romahtaa?  -  Onko Trump se korsi joka taittaa kamelin selän?

*

Niin, milloin "se" romahtaa?

Google-haku antaa tähän tiukkaan kysymykseen 943 vastetta.  Ei kovin paljon, mutta ottaen huomioon, miten kaikki isot tapahtumat aina sattuvat, se on ihan suhteessa tositilanteeseen. 

Isot tapahtumat kypsyvät oman aikansa, ja kun aika on kypsä, kaikki tapahtuu äkkiä ja yllättäen.  Muutenhan ei kyse olisikaan yllätyksestä.

*

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä