*

Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Pedofilia

Oikeuskäytäntö pedofiilien asialla?

Tuomiopäivä se kolkuttelee vääryyslaitoksen nurkkiakin. Kysymys kuuluu: miksei tätä lakia ole tähän mennessä lainkaan noudatettu?

Toivottavasti yksikään heistä ei menettänyt uskoaan...

Viime päivien Boelius -kohussa on puhuttu pedofiliasta ja lapsiin sekaantumisesta. (Piispatar Irja Askola on jotenkin luonnottoman heterosti hyväksikäyttänyt teinipoikaa luonnottomassa homoaktiossa.) Tämä on ollut ärsyttävää.

Suomen media vaikenee Norjan pedofiiliskandaalista

Kysykää itseltänne : miksi?

51 henkilöä on pidätetty Norjassa osallisuudesta pedofiilirinkiin, joka on levittänyt iljettävistä iljettävintä lapsipornomateriaalia. Mukana on lakimiehiä, opettajia, ainakin yksi poliisi ja yllätys, yllätys: poliitikkoja.

Lapsiavioliitot Euroopassa.

Saksassa on maahanmuuttoaallon sivutuotteena rekisteröity lähdes 1500 lapsiavioliittoa. Tästä joukosta 361 on alle 14-vuotiaita lapsia.

 

Saksan ulkomaalaisvirasto on rekisteröinyt 31. heinäkuuta mennessä maahanmuuttajien joukosta 1475 alaikäistä lasta „naimisissa“ - statuksella. Näistä lapsista 1152 on tyttöjä kertoo ulkomaalaisviraston tiedote. Suurimman osan avioliitoista kerrotaan solmitun lähtömaassa.

 

Pedofiiliuskonto?

Eräällä nettisivulla (jota en tässä turhaan mainosta) esitettiin taas väite, että Islam on pedofiiliuskonto, koska Muhammed meni naimisiin Aishan kanssa tämän ollessa 9-vuotias. Sohaisin sinne tällaisen kommentin:

Opettaja ei saa olla oppilaan kaveri

21.5. HS    Poliisi epäilee: Naisopettajalla oli seksisuhteita alaikäisten oppilaidensa kanssa Vantaalla  

Poliisi tutkii Vantaalla toimineen naisopettajan epäiltyjä seurustelusuhteita kahden alaikäisen oppilaansa kanssa.

Opettaja on vangittu, ja hänet on pidätetty virastaan toistaiseksi.
Seksisuhteet alkoivat vuonna 2012 ja jatkuivat tähän vuoteen asti. Oppilaat olivat suhteiden aikana 12–14-vuotiaita. 

Älä kysy, älä kerro

Vanhassa sanonnassa listataan turhia asioita. Niistä yksi koskee paavia. Ja tässä kohden väite on historiallisesti epätosi. Ja nykyajassakin se haiskahtaa hitusen toiveajattelulta. Katolisella kirkolla on maine. Maine joka näkyy esimerkiksi sellaisissa elokuvissa kuin "Spotlight". (Aihetta voi lähestyä "Rehellisillä Trailereilla".) Se saa miettimään sitä miten vahvasti katolinen kirkko luo mielikuvia pedofiliasta.

Seksuaalinen härintä Suomessa

Mikä saa ihmisen halventamaan naista ja sekaantumaan pieniin lapsiin?

 

Raiskaus yleisesti on hyvin arka aihe monelle ja tästä asiasta ei helposti puhuta. Moni raiskaus jääkin kertomatta ja tekijöitä ei välttämättä saada kiinni kun he ovat onnistuneet luomaan henkisen yliotteen uhreihinsa. En tiedä mitään muuta vastenmielisempää asiaa kuin raiskaaminen, jossa riistetään vieraan ihmisen vapaus ja viedään yksityisyys väkisin. Haluaisin tietää ajattelevatko raiskauksen tehneet ihmiset koskaan tekojensa seurauksia? 

 

Ei lapsimorsiamille!

Turvapaikanhakijoiden suuri määrä on puhuttanut tänä syksynä laajasti kansaa sekä somessa että lehtien palstoilla. Osa kommenteista on puolesta, osa vastaan.

 

Turvapaikanhakijoiden käyttäytyminen on myös herättänyt paheksuntaa sekä ihmetystä. Nälkälakot, mielenosoitukset ja olosuhteiden moittiminen on loukannut monia suomalaisia. On valitettu esimerkiksi ruuasta, joka kuitenkin kelpaa meidän koululaisillemme ja päiväkotilapsillemme.

 

HS:n aamun uutinen Saksan Vihreistä

Aamun Helsingin Sanomissa kerrotaan, kuinka joukko Saksan Vihreissä toimivia miehiä käytti ainakin 1980- ja 1990-luvuilla seksuaalisesti hyväkseen lapsia.

"Pääkaupungin puolueosasto julkaisi raportin, joka selvitti yksityiskohtia puolueen sisällä nuorten poikien hyväksikäytöstä Berliinissä.

Selvitys tuo lisää yksityiskohtia vuonna 2013 julki tulleeseen skandaaliin, jossa paljastui Saksan vihreiden pedofiliamyönteinen menneisyys.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä