Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Osallistuminen

Älä ohita tätä: Valtakunnallinen tuki osallistumiseen ja vaaleihin

 

smiley Hei teille kaikille, jotka olette kiinnostuneita valtakunnallisesta, maakunnallisesta ja paikallisesta  vaikuttamisesta ja osallisuudesta smiley Avaa alla oleva linkki:

 

Helsingin kuntapolitiikan viikko 18/2017

Vapun jälkeisellä viikolla Helsingin kaupunginhallitus kokoontuu poikkeuksellisesti tiistaina. Kaupunginhallituksen esityslista löytyy täältä:

http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/kau...

Heräsikö vihdoin venäjänkielinen äänestäjä?

Blogikirjoitus on virolaisessa Postimees -lehdessä julkaisun kommentin suomennos / Этот блог является переводом на финский язык комментария блоггера в эстонской газете "Постимеэс".

Globaali näköalattomuus radikalismin pohjana

Blogin venäjänkielinen versio löytyy suomenkielisen version alta / Версия блога на русском языке расположена под финским текстом

Raskaan viikon päätteeksi tänään äänestetään kuntavaaleissa. En ehkä ollut kampanjassani ahkerin mahdollinen, mutta tavallista lähempi yhteys politiikkaan vei ajatukseni ikään kuin eri tasolle. Viime viikon traagiset tapahtumat Pietarissa ja Tukholmassa sekä päätön kaasuisku Syyriassa viimestelivät ajatukseni vastaamaan puolestani useimpia vaivaavaan ”mikä meitä vaivaa” -kysymykseen?

Pakolaisten on käytettävä omia rahavarantojaan suomessa

Saksassa takavarikoidaan pakolaisten omaisuutta ja sama käytäntö on tulossa myös Tanskaan. Tämä on otettava välittömästi myös meillä käytäntöön.

On epäoikeudenmukaista ja kohtuutonta, että kustannamme niille pakolaisille joilla on omastakin takaa varallisuutta, ruuat, asunnot, harrastukset ja jonka päälle he saavat luonnollisesti myös jotain käyttörahaa.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä