Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuuton kritiikki

Vihakirjoitukset hätkähdyttävät mutta……

Onko vihakirjoituksissa kuitenkaan kyse niin vakavasta asiasta kuin mitä näytetään kuvitteltavan? Vihakirjoitusten sävy on tyly ja raaka, enkä ollenkaan ihmettele että se voi kovastikin pelottaa niitä suvakkeja ja julkisuuden henkilöitä joita niissä uhkaillaan ja joista käytetään karkeaa kieltä ja halveksivia ja loukkaavia ilmauksia.

Vääränlaiset uhrit

"Crackedissa" oli hieman erikoinen televisiosarjan arvostelu. Siinä kuvattiin suurelta osin sitä, miltä tuntuu olla seksuaalisen vainoamisen ja "stalkeroinnin" uhri. Tässä nousi esiin se, miten uhreilta vaaditaan tiettyä käytöstä. Niin ennen kuin jälkeen teon. Itse asiassa otan alle lainauksen jonka kautta voidaan jopa sanoa että nämä vaatimukset ovat sen suuntaisia että ne täyttää vain sellainen joka "ei ns. ole oikeasti mikään uhri".

Missä asialliset tavismaahanmuuttokriitikot saavat mielipiteensä kuuluviin?

Hullunmyllyä pukkaa kirjoitin kesällä, kun tuli selväksi, että yhtäkkiä maahamme on tulossa suuria määriä ihmisiä, jotka eivät itse pysty itseään täällä elättämään. Työtä ei ole tarjolla, ainakaan sellaista, joka maksettaisiin muualta kuin veroista tai velkarahalla.

Ei tarvitse kummoinen kansaansa tunteva keittiöpsykologi olla, että tietää, mitä vähenevien tulojen valtakunnassa iso osa ihmisistä asiasta miettii, ja osa panee tuulemaan. 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä