Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Laiton maahanmuutto

Meidän ei tule tukea väestön kasvua vaan saada kasvu pysähtymään!

Meidän ei tule tukea väestön kasvua vaan saada kasvu pysähtymään!

 

Petteri Orpo tässä laittaisi bensaa liekkeihin! Ei ongelmat poistu vain rahaa syytämällä lisää: sehän vain kiihdyttää väestönkasvua.

 

Iltalehti: https://www.iltalehti.fi/politiikka/201807182201080044_pi.shtml

 

 

Ei meidän tule tukea väestöräjähdystä Afrikassa tai muualla missä sitä tapahtuu.

Helsinki-karnevaalit

Eilen Helsingin kaupunginvaltuusto päätti laajentaa ”paperittomien” palveluita pitkän keskustelun ja äänestyksen jälkeen. Laajennusten puolesta äänestivät Vihreät, Vasemmistoliitto, Feministit, Piraatit, Keskusta, Rkp ja puolet demareista ja äänestystulos oli 39-45.

Turvapaikanhakijat = "aito" ongelma?

Sampo Terho esitti tänään AamuTV:ssä ratkaisun ongelmaan. Hän totesi, että laittomasta maahanmuutosta saadaan laillista muuttamalla lakia. Säädetään vaan kaikki maahanmuutto lailliseksi. Ei hän sitä niin tarkoittanut. Hän vaan vastasi toimittajan kysymykseen.

Ruotsista sinä olet tullut

Aluksi pitää heti todeta, etten ymmärrä tätä mielenosoitusta lainkaan. Turvapaikkaa hakenut joukko tulee ensin Ruotsista Suomeen paremman elämän toivossa, kun taivas ei aukene, aletaan osoittaa mieltä.

Ensin siis tullaan Ruotsin läpi ja luikerrellaan Suomeen vastoin kaikkea loogista ajattelua. Kun vetää suoran janan Irakista tai Syyriasta Tornioon, ei Suomi suinkaan ole ensimmäinen maa missä ja mistä voisi turvapaikkaa hakea.

Ei mielestäni sellainen henkilö tai joukkio tarvitse mitään turvapaikkaa jos Suomen tasoinen maa ei heille kelpaa.

”Paperittomat”

Facebookissa ja Twitterissä on piipitetty hallituksen uudesta keinosta puuttua kansalaisten turvallisuutta mahdollisesti uhkaavaan toimintaan. Hallitus aikoo nyt kriminalisoida turvapaikanhakijoiden majoitustoiminnan, jolla yksityiset kansalaiset tai organisaatiot voivat suojella laittomasti maassa olevia.

Laittomasti maassa oleskeleville myönnetyt tuet on nostettava päivänvaloon

Laittomasti maassa oleskelevien henkilöiden avustaminen ja piilottelu viranomaisilta on noussut Turun puukotusten jälkeen uudelleen julkiseen keskusteluun. Yksityishenkilöiden ja kirkon tarjoaman avun lisäksi myös sosiaaliviranomaisten epäillään maksaneen heille toimeentulotukea ilman laillista perustetta.

 

Olen saanut henkilökohtaisia yhteydenottoja kansalaisilta, jotka ovat huolestuneita sosiaaliviranomaisten laittomasti maassa oleville myöntämästä toimeentulotuesta. Myös osa sosiaalipalvelutyöntekijöistä näyttää olevan hämillään tilanteesta.

 

Juha Sipilän hallitus- Suomen tuho. Joko ensimmäinen terrori iskukin tapahtui?

Juha Sipilä kertoi eilen Barcelonan iskun jälkeen, että Suomessa jatketaan samallaista arkea kuin ennenkin. Sipilä kertoi: – Järkytyksestä huolimatta meidän on pidettävä kiinni avoimen yhteiskunnan, demokratian sekä suvaitsevaisuuden periaatteista. Sipilä oli tietoinen näistäkin asioista, mutta lakaisi ne pois näkyvistä ja kertoi kaiken olevan hyvin. http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/522041/Turussa+satoja+aarijihadisteja

Tilapäinen oleskelulupa?

Illan A-studiossa RKP:n Anders Adlercreutz toisteli kuin rikkinäinen levysoitin termiä "tilapäinen oleskelulupa" ratkaisuksi laittomasti ja paperittomana Suomessa olevien ahdinkoon. Siis mitä? Kuinka pitkän ajan "tilapäinen oleskelulupa" sallii ihmisen jäädä maahan? Viikoksi, kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi vai umpeutuuko "tilapäinen oleskelulupa" vasta kymmenen vuoden päästä?

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä