*

Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hurraa!

Kaksi tuntia velkaa!

Euroopan velkakello raksuttaa kiistämättömästi ja vääjäämättömästi (1). Kuvissa on nähtävissä kahden tunnin saldo. EU-maiden liput on tunnistettavissa kaikilla kielillä. Harmaassa laatikossa on kokonaisvelka Euroina. Punainen laatikko kertoo maan kahden tunnin lisävelan ja musta laatikko pois maksetun velan määrän maakohtaisesti.

 

Kolmas kuva kertoo koko EU-alueen lisävelan kahdessa tunnissa ja velat yhteensä, jotka on 9.700 miljardia Euroa. Vuoden 2014 lopulla tuo summa oli 9.500 miljardia Euroa (2), joten vuoden saldo on 200 miljardia lisävelkaa!

 

Aivotuontia kaikkien hyödyksi ?

Suomessa politikot, migri ja SPR perustelevat pakolaisbisnestään hyvin usein „korkeasti koulutetuilla“ tulijoilla. Tämän toteaminen Suomessa on bisneksessä osallisina olevien sanojen ja uskon varassa.

 

Toivon niin hartaasti, kuin vain pystyn, että Suomen tilanne olisi parempi, kuin muun Euroopan.

 

Itävallan Tirolin maakunta on listannut asioita, kuten valtiovallan pitääkin, jaa totuus ei kestäisi päivänvaloa „suurien lupausten ja odotusten“ Suomessa.

 

Suomen maine maailmalla!

"Mitä ne miettii meistä maailmalla ?" on noussut otsikoihin KKK-kaapuun pukeutuneen yksittäisen miehen mukana. Tämä onneton humalainen oli, kuitenkin todellinen yksittäistapaus.

 

Mitä meidän suomalaisten pitäisi nyt miettiä kun sisäministeriön alainen ja korkeaa arvostusta (ja palkkaa) nauttivan poliisihallituksen ja poliisiylijohdon johtama Suomen poliisivoimat tekee "KKK-kaavut" Suomen maineelle!

 

Onnistuiko kampanja ? Paraniko Suomi ja sen maine ?

 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä