*

Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hämis

Mä olen Hämis!

Tämä blogi koskee minua!

 

Vain minua ja ainoastaan minua, koska blogeissani halutaan keskustella mielummin minusta, kuin itse aiheesta.

 

Joten jos on jotain sanottavaa Hämiksestä heitä tähän.

 

Kiitos

Hämis

 

PS. Kaikki kommentit jotka ei kehu minua poistetaan (Hämiö)

Kaksi tuntia velkaa!

Euroopan velkakello raksuttaa kiistämättömästi ja vääjäämättömästi (1). Kuvissa on nähtävissä kahden tunnin saldo. EU-maiden liput on tunnistettavissa kaikilla kielillä. Harmaassa laatikossa on kokonaisvelka Euroina. Punainen laatikko kertoo maan kahden tunnin lisävelan ja musta laatikko pois maksetun velan määrän maakohtaisesti.

 

Kolmas kuva kertoo koko EU-alueen lisävelan kahdessa tunnissa ja velat yhteensä, jotka on 9.700 miljardia Euroa. Vuoden 2014 lopulla tuo summa oli 9.500 miljardia Euroa (2), joten vuoden saldo on 200 miljardia lisävelkaa!

 

Saksalais-suomalainen pakolaiskysely.

Saksalainen N24-kanava on tehnyt mielenkiintoisen kyselyn saksalaisten suhtautumisesta pakolaisiin. Kysymyksen asettelu on Suomi-linjasta poikkeava ja juuri siksi mielenkiintoinen.

 

Videolta poimitut kysymykset ja vastaukset olen kääntynyt suomeksi.

https://www.youtube.com/watch?v=TdnXDKXyOIc&feature=youtu.be&app=desktop

 

Saksalaisten vastaukset nähtävillä kuvista.

 

 

Grexit poistaa kreikan Euroista!

Maailman johtavien ekonomien mielipiteet kasautuvat tummina pilvinä Euron tulevaisuuden päälle. Kreikan Euro-eroa pidetään väistämättömänä, vaikka poliittikkojen zombimielet työntävät edelleenkin „Euro on ikuinen“ – jargonia jatkuvana ketjuna.

 

Mitä Kreikan Euro-ero pahimmillaan tarkoittaisi Eurolle ja euroopalle ? Kysyimme tätä hyvin yksinkertaista asiaa kansantaloustieteilijä/tutkija Walt-Günther von Scheißrede bis DMark:ilta.

 

Kuka näillä tienaa tai kuka nämä takuuttaa ?

Hyvät kansalaiset!

 

On aika lähettää nopean toiminnan joukot Brysseliin ja Hakaniemeen, sillä on aika pidättää suklaadonitsin makuun tottuneita poliitikkoja!

 

Rapakon takaa kuuluu nimittäin huonoja uutisia. Nämä viralliset tiedot löytyy „Office of the Comptroller of the Currensy“ (OCC.org) sivuston julkaisusta (1) ja ovat huolestuttavia.

Tietojen mukaan kuusi USAn suurinta pankkia pitää hallussaan johdannaisia 278 biljoonan Dollarin edestä.

 

EKP-nollakorko ryöstää säästäjän!

Suomen johtavien politikkojen ylistämä „EKP-nollalinja“ on hyvä asia valtioille, mutta linjan maksajaksi pakotetaan säästäjät, eläkeläiset ja lopulta kaikki veronmaksajat. Saksalainen DZ-pankin asiantuntijat ovat laskeneet EKP-nollalinjan hinnan saksalaisille kotitalouksille. DZ-instituutin mukaan saksalaiset ovat maksaneet viimeisen viiden vuoden „Euro-talkoiden“ takia korkotappioita noin 190 miljardia Euroa. Tämän „säästökuurin“ oletetaan jatkuvat tappioineen ainakin vuodelle 2017 asti. Näin kertoo DZ-pankin pääekonomisti Stefan Bielmeier DWN-lehdelle.

EU-komissio: „EU-byrokratia tappaa demokratian!“

EU-komission on joutunut tunnustamaan, että EU-byrokratia on este johon demokratia EUssa kaatuu. Tätä tunnustusta on pikaisesti kommentoinut „Democrasy International“ – järjestö kahdella sanalla: „Puolustus-Placebo“. Näiden kahden purevan sanan perusteluiksi on kerrottu se, ettei EU-komissio ole ilmoittanut miten se muuttaa käytäntöä, jotta demokratian tie raivattaisiin vapaaksi „Byrokratian aidoista“.

 

Maksamme velkoja, mutta kenen velkoja ?

Kreikan uuden Syriza-hallituksen johtaja Tsipras arvostelee Suomen ja Saksan „verenimemis-linjaa“ kovin sanakääntein. Suomen ja Saksan veronmaksajat taas pitävät Kreikan venkoiluja ja niiden maksamista hyvinvoinnillaan kestämättömänä.(1)

 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä