Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Kaikki blogit puheenaiheesta Aito avioliitto

Arvokonservatiivinen lietesammio

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat itse ja näiden vähemmistöjen yhdenvertaista asemaa edistävät eivät enää hyvään aikaan ole suostuneet nöyränä vaikenemaan, vaikka arvokonservatiivisista ympyröistä - yleensä uskonnollistaustaisista - tällaista haluttaisiinkin.

Väärinajattelijoiden oikeudet

Prideaktivistit parhaansa mukaan mustamaalaavat ja pyrkivät tuhoamaan jopa yksilön elinkeinon "väärän" mielipiteen vuoksi. Tällainen kehitys on huolestuttavaa, eikä sellaista tule hiljaisesti hyväksyä. Vähiten siksi, että väärän mielipiteen omaavia vaaditaan erotettavan työstään tuon tuosta.

Priden loukkaava sisältö

En osallistu Pride -kulkueelle. Se ei ole minun juttuni. Pride -kulkueessa on sellainen yhtenäisyyden, yhteisöllisyyden ja positiivisuuden henki, että tässä optimismissa on yksinkertaisesti pakko olla jotain epäilyttävää. Tarjoavat jotain elämäniloa ja rakastavaa yhteenkuuluvuutta. Olen enemmänkin Pridekulkuekriittisiä vastaan. Heidän iskunsa kohteena näyttää olevan asenne jossa on vähintään ongelmallinen suhde kokoontumisvapauteen ja tapahtumajärjestämisen autonomisuuteen.

Naimaonnea Suomalaiseen tapaan

Liitän tähän oheen kuvauksen kristilliseltä viestijältä herra Hilvolta. Tämä näyttää miten raskas asia Pride on monelle. On häiritsevää ja loukkaavaa että homo näkyy. Tämä on siitä kiinnostava lähestyminen että jos asiaa tarkastelee loogisesti voi huomata että tässä viestissä itse asiassa puretaan pridekriittisiä argumentteja eikä tueta niitä. Kirjoittajan intentiot eivät toisin sanoen tule täyttymään.  Viestissä iloitaan heterohäistä.

Koostuuko Aito avioliitto ry:n hallitus pelkästä puheenjohtajasta?

Aito avioliitto ry:n piikittelyn kohteena on varsin usein valtakunnallinen ihmisoikeusjärjestö Seta ry.

Setan ja sen jäsenjärjestöjen sivuilla vieraillessa voi tehdä selkeän havainnon: hallinnoinnin ja toiminnan osalta vallitsee täysi avoimuus. Esimerkiksi Setan hallituksen kokoonpanon voi selvittää helposti. Tilanne on sama myös Setan jäsenjärjestöjen kohdalla. Tukijoidenkin tiedot ovat saatavilla.

Katso käsiä, katso kontakteja, katso rahaa

Moni ihminen puhuu ideologioista ja niiden vaikutuksista aika löyhästi. Tässä usein korostuu ajatus jossa ideologia määrittelee toiminnan sisältöä tavalla jossa PR -puheet ovat hyvin tärkeitä. Tässä luodaan helposti juopaa siihen, että ideologian tukeminen ja ideologian harjoittaminen olisivat yksi ja sama asia.

Trumpin hallinnon ”biologinen sukupuolilakihanke” – Kuulostaako tutulta?

The New York Times uutisoi sunnuntaina Trumpin hallinnon valmistelussa olevasta lakihankkeesta, joka on jatkoa hallinnon transvastaiselle agendalle. Tarkoituksena on saada lakiin kirjattua sukupuolen määritelmä, jonka mukaan henkilön sukupuoli olisi lopunikää joko mies tai nainen, määrittyen sukuelinten perusteella, jotka henkilöllä on syntyessään. Sukupuoleen voisi mahdollisesti saada muutokseen ainoastaan geenitestin perusteella. Lehden uutinen perustuu hallinnon muistioon.

Aito avioliitto -aktivistien joukossa myös Trumpin ihailijoita – Ihmeellistä?

Yhdysvalloista kuuluvat uutiset hämmästyttävät lähes päivittäin. YK:n ihmisoikeusneuvoston jättäminen uutisista tuoreimpana on saanut aikaan ihmetystä; tosin kyse on johdonmukaisesta ratkaisusta, kun sen asettaa aikaisemman Israelin-Palestiinan -konfliktia koskevan ratkaisun kontekstiin. Trumpin hallinto on kuitenkin onnistunut synnyttämään omalla maaperällään ihmisoikeuskriisin, joka järkyttää koko läntistä maailmaa, lukemattomia yhdysvaltalaisiakaan unohtamatta.

Aito avioliitto -ideologian pakkosyöttöä junamatkaajille

Vantaan Hiekkaharjun juna-aseman lähettyville on asetettu kaikille junamatkaajille näkyvä Aito avioliitto -yhdistyksen isokokoinen juliste, jonka sanoma on transsukupuolisia loukkaava. Silminnäkijöiden mukaan samalla paikalla on aikaisemminkin ollut Aito avioliitto -yhdistyksen julisteita.

"MIKÄÄN laki ei voi tehdä ... miehistä naisia eikä naisista miehiä! AITOAVIOLIITTO.FI”, toteaa juliste.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä