Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Tietoja

Tietoja

Olen helsinkiläinen 31-vuotias filosofian maisteri (pääaine: Suomen ja Pohjoismaiden historia). Valmistelen Helsingin yliopistolla väitöskirjaa luonnontieteiden popularisoinnin historiasta Suomessa kylmän sodan aikana. Olen työskennellyt erilaisissa historian alan tieteellisissä tutkimustehtävissä. Asuin Kalliossa syntymästäni vuoden 2017 syksyyn sakka. Nykyään asun Hermannissa avopuolisoni kanssa.

Olen Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen ja Helsingin piraattien puheenjohtaja. Piraattipuolueessa olen toiminut myös mm. varapuheenjohtajana (2010-2014) ja Piraattinuorten puheenjohtajana (2014-2015). Olen kirjoittanut Kaj Sotalan kanssa tekijänoikeuksia piraattien näkökulmasta käsittelevän teoksen Jokapiraatinoikeus (WSOY, 2010). Toimin Effi ry:n hallituksen jäsenenä vuosina 2016-2018.

Väitöskirja-aiheestani saa nopeimmin käsityksen pro gradu -tutkielmaani koskevasta tiiviistä blogikirjoituksesta.

Tässä blogissa kirjoitan näkemyksiäni yhteiskunnallisista asioista ja varmaan jostain muustakin, mitä mieleen juolahtaa. Blogin nimen ovat inspiroineet Kansalaislaulun sanat: "Hetken työ tuhatvuosihin vaikuttaa / isänmaahan ja maailmaan." Tämän moton allekirjoitan täysin, ja se on syy siihen, miksi olen mukana yhteiskunnallisessa toiminnassa. Olen kirjoitellut myös Piraattipuolueen blogiin, johon tekemiäni kirjoituksia voit tarkastella täältä.

Tämän blogin kirjoitusten tekijänoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Tarttuva 1.0 Suomi -lisenssi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat

Sivut