*

Isänmaa ja maailma Isänmaata ja maailmaa käsitteleviä kirjoituksia.

Tietoja

Tietoja

Olen helsinkiläinen 28-vuotias filosofian maisteri (pääaine: Suomen ja Pohjoismaiden historia). Valmistelen Helsingin yliopistolla väitöskirjaa luonnontieteiden popularisoinnin historiasta Suomessa kylmän sodan aikana. Työskentelen erilaisissa historian alan tieteellisissä tutkimustehtävissä. Olen asunut koko ikäni Kalliossa.

Olen Effi ry:n hallituksen jäsen, sekä Piraattipuolueen ja Eurooppanuorten aktiivi. Piraattipuolueessa olen toiminut mm. varapuheenjohtajana (2010-2014) ja Piraattinuorten puheenjohtajana (2014-2015). Olen kirjoittanut Kaj Sotalan kanssa tekijänoikeuksia piraattien näkökulmasta käsittelevän teoksen Jokapiraatinoikeus (WSOY, 2010).

Väitöskirja-aiheestani saa nopeimmin käsityksen pro gradu -tutkielmaani koskevasta tiiviistä blogikirjoituksesta.

Tässä blogissa kirjoitan näkemyksiäni yhteiskunnallisista asioista ja varmaan jostain muustakin, mitä mieleen juolahtaa. Blogin nimen ovat inspiroineet Kansalaislaulun sanat: "Hetken työ tuhatvuosihin vaikuttaa / isänmaahan ja maailmaan." Tämän moton allekirjoitan täysin, ja se on syy siihen, miksi olen mukana yhteiskunnallisessa toiminnassa. Olen kirjoitellut myös Piraattipuolueen blogiin, johon tekemiäni kirjoituksia voit tarkastella täältä.

Tämän blogin kirjoitusten tekijänoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Tarttuva 1.0 Suomi -lisenssi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat

Sivut